Köpes/Säljes/Omplaceras/Transport

"foderdegu" sökes

2017-08-14 19:08 #0 av: deedee

Hej!

Jag har nu bara en degu kvar, Shirin, och jag vill att hon ska ha sällskap på ålderns höst. Det känns jobbigt att behöva lämna bort henne, så jag gör ett försök att låna burkamrater till henne istället.  (jag vill alltså inte fortsätta ha degu, annars hade jag ju bara adopterat nya :))

Shirin är drygt 5 år, hona, har diabetes (syns pga katarr) men är pigg och mår bra i övrigt. Jag undrar om det finns någon som kan tänka sig att låna ut 1-2 degusar (honor/kastrerade hanar)? Jag bor i Gbg, men kan ordna transport från närliggande län. Jag ansvarar och bekostar naturligtvis alla löpande vardagskostnader (hö, eventuellt annat foder osv), men skulle nog vilja att matte/husse betalar eventuella veterinärkostnader.

Hör av er! 

Anmäl
2017-08-14 19:20 #1 av: hhejlollo

Jag har tre omplaceringshonor jag kan tänka mig låna ut. Finns i Västerås men kan tas med ner till ullared 24e augusti.
Kontrakt skrivs :) PM eller maila kristallens@hotmail.se så pratar vi mer😊

Kristallens Smådjursuppfödning & Omplacering

www.kristallens.wix.com/kristallens

Sajtvärd på degus.ifokus

Anmäl
2017-08-14 21:58 #2 av: deedee

ska till västerås i början av sept! mailar dig :)

Anmäl
2017-09-09 07:06 #3 av: Transfiguration

Hej! Jag har tre honor 7-8 mån som jag är jourhem åt, du får gärna vara fodervärd åt en eller två, har troligen en ensam hona som söker vän så kan delas på. Finns i borås så nära! Lite akut då jag tog emot en avlivningshotad kaningrabb här om dagen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.