Köpes/Säljes/Omplaceras/Transport

Deguhona Sonic söker hem

2018-07-09 23:44 #0 av: Amandakvant

Min tös Sonic är fyra år och förlorade sin syster i svår sjukdom förra året. Sonic har en stark personlighet och har klarat sig självständigt i ett år utan systern. Men, hon behöver mer. Jag upplever henne mer och mer ensam med mycket "gräv"-projekt och ibland, vissa veckor, får hon fnatt och piper mycket, orolig på sätt och vis. Jag tror att hon är i stort behov att få leva med en/andra degu-honor. Det är med sorg i hjärtat jag nu letar efter ett nytt hem för min fantastiska Sonic.

Om Sonic: namnet fick hon för att hon är otroligt snabb och skicklig i sin motorik och hon sprudlar av liv. Det är en nyfiken tös som gärna kommer fram och utforskar men som inte gillar gos särskilt mycket. Jag och Sonic bor i Göteborg och jag hoppas att hitta en fin familj som välkomnar henne att spendera hennes andra del av livet tillsammans med andra tjejdegusar.

//Amanda

Anmäl
2018-07-14 14:45 #1 av: Tjahar

Hej Amanda!
Min ensamma femåriga deguflicka Lola skulle bli eld och lågor över att få en kompis att få tvätta, busa och leka med ❤ matte Henrietta är väldigt snäll och låter mig springa lös i lägenheten hur mycket jag vill när hon är hemma, men det vore nice att ha en degukompis att hänga med också.

Vi bor på Hisingen i Göteborg.

Anmäl
2018-07-14 14:50 #2 av: Tjahar

Lola ❤

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.